Title
E Ardhmja e Zymtë e Kosovës : Kombet e Bashkuara dhe Shtypja e Një Kombi
Author
Faculty/Department
Faculty of Arts. History
Publication type
bookPart
Publication
Tirana , [*]
Subject
Politics
History
Source (book)
Shqiptarėt nė Balkan / Banaj, Admir [edit.]
Carrier
E
Target language
English (eng)